Kom og vær med til et brag af en fest når Livin’ On A Prayer, It’s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Wanted Dead or Alive og alle de andre store hits bliver fyret af fra scenen af BON JOVI.DK – Danmarks ultimative Bon Jovi tribute band!

For mange af os er Bon Jovi soundtracket til en del af vores liv – verdens største rockband har gennem fire årtier leveret udødelige klassikere med den karakteristiske storladne og melodiske lyd, og et tekstunivers med omdrejningspunkt i håb, venskab og kærlighed. Bandet fra New Jersey, USA opnåede absolut stjernestatus i 80’erne da de brød gennem lydmuren med deres helt unikke sound og look, der på kort til gjorde Bon Jovi til kongerne af Hairmetal på den amerikanske rockscene, og i resten af verden.

BON JOVI.DK spiller musikken med den største respekt og kærlighed for originalen, der er kælet for detaljerne og attituden på scenen er på plads. Tag med på en musikalsk rejse tilbage til dengang der ikke var noget der hed Corona og restriktioner. På med læderbukser og cowboystøvler – det bliver den bedste fest med den bedste musik, og du må skråle med på sangene så højt du kan – det blir’ så fedt!!!

Musikerne i Bon Jovi DK er alle erfarne musikere der har stået på de store scener, og med rødder i den brede rock med afstikkere til forskellige stilarter, hvilket har skabt en stærk dynamik i bandet.

BON JOVI.DK er:

Benjamin Larsen: Lead vokal og akustisk guitar

Jacob Pedersen; Lead guitar og vokal

Lars Munch: Keyboards og vokal

Lars Schneider: Bas og vokal

Jan Nielsen: Trommer